Opleidingen

©Arnd Bronkhorst

De paardensportsector kent een grote diversiteit, hierdoor zijn er op allerlei gebieden opleidingen en bijscholingen te volgen zoals voor instructeurs en officials en er zijn natuurlijk ook hippische beroepsopleidingen.

Wil jij graag lesgeven binnen een vereniging? Dan biedt de KNHS je een passende (parttime) opleiding die prima gecombineerd kan worden met je werk of studie. Kijk hier voor meer informatie als je instructeur wilt worden.

Voor alle wedstrijdvormen zijn officials nodig. Denk bijvoorbeeld aan juryleden, parcoursbouwers, federatievertegenwoordigers, etc. Lijkt het jou leuk om official te worden voor jouw favoriete sport? Hier kun je meer informatie vinden.

Opleidingen en bijscholingen voor instructeurs en officials die onder auspiciën van de KNHS in Limburg worden georganiseerd, vind je in de agenda. Dit geldt ook voor speciale thema-avonden, cursussen en trainingen voor ondernemers, bestuurders en sporters.

In Limburg kun je bij Citaverde terecht voor een hippische beroepsopleiding op MBO-niveau in de richting Paardenhouderij (in Roermond en Heerlen) of Paardensport (Roermond).

Ga naar onze Facebook pagina
Ga naar ons Twitter kanaal