Ride & Run

Paard en ruiter geflankeerd door een hardloper of mountainbiker. Samen door de weelderige Limburgse bossen en open velden over vooraf gemarkeerde routes van 6, 10, 15 of 20 kilometer. Avontuurlijk, sportief en na afloop gezellig napraten bij start en finishpunt Stal Venhof in Herkenbosch. Doe jij 10 oktober 2020 ook mee aan Ride & Run?

 Paardenliefhebbers die van buitenrijden houden en leden van het paardenplatform Bit kennen het evenement Ride and Run al jaren. Vorig jaar streek het unieke multi sportevenement neer bij Stal Venhof in Herkenbosch. Ook deze 8e editie op zaterdag 10 oktober vindt plaats op deze sfeervolle locatie aan de Duitse grens.

Ride & Bike

Samen buiten sporten, met je vriendin, collega, zoon of dochter. Hoe leuk is dat! Op een laagdrempelige manier een teamprestatie neerzetten te paard (of erachter in de menwagen) samen met een hardloper of mountainbiker. Een solide fiets is wel een aanrader, want de mooiste routes lopen over leuke maar soms mulle kronkelweggetjes door het bos. Natuurlijk wordt je tijd bijgehouden, zodat je jezelf een volgende keer weer kunt verbeteren.

Drive & Bike

Vorig jaar was het voor het eerst mogelijk om als menner deel te nemen aan het Bit evenement. Kon je toen alleen aan de langere afstanden deelnemen, dit jaar zijn alle routes ook voor Drive & Bike deelnemers opgesteld. Wil je meer weten over hoe je kunt meedoen en uit hoeveel personen jouw team mag bestaan? Check dan www.bitmagazine.nl


Ga naar onze Facebook pagina
Ga naar ons Twitter kanaal