Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt op donderdag 22 november het MECC in Maastricht weer omgetoverd tot een hele bijzondere ambiance. De hoofdpiste vormt het decor voor een sfeervolle en exclusieve avond voor inmiddels ongeveer 200 gasten die zich reeds hebben aangemeld.

Een unieke avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner. Er zal volop aandacht zijn voor de prestaties van Limburgse toppers, met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensport Awards 2018! Het programma staat onder leiding van energieke en enthousiaste presentator Sander Kleikers.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerk mogelijkheden. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie (in het lang) verwacht.

Geniet donderdagavond 22 november samen met andere gasten uit de sport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement. U kunt met uw eventuele gasten een tafel reserveren voor 8 personen voor € 2.000,-.

Partners van Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-. De prijs per stoel bedraagt normaliter € 350,-, tot 12 november kunt u een stoel reserveren voor € 295,-. Bent u ook van de partij?

Wilt u alvast sfeer proeven en in de stemming komen? Bekijk dan hier en hier een terugblik van het Limburgs Paardensport Gala 2017 voor een sfeerimpressie en bekijk hier diverse foto’s van de avond.

Limburg Paardensport, Provincie Limburg en JIM kijken zeer uit naar het gala en hopen u op deze mooie avond van de Limburgse Paardensport ook te mogen verwelkomen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected].