Netwerkevents

Netwerkevents zijn van groot belang voor ontwikkeling van de sport en de sector. Hier wordt vaak een eerste basis gelegd voor nieuwe samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten die ontstaan en bijvoorbeeld inspiratie die wordt opgedaan. Dit kan leiden tot de mooiste nieuwe ideeën en ambities. Limburg Paardensport organiseert jaarlijks een aantal netwerkevents gekoppeld aan vooraanstaande paardensportevenementen. Deze spelen een cruciale rol in het faciliteren van sport, het bieden van een podium en ook als aanjager van spin-off op sociaal-maatschappelijk en economisch vlak.

Platform voor de sector
en de sport

Jaarlijkse netwerkevents

Kom naar onze netwerk events voor uitbreiding van je netwerk, kennis, inspiratie en ontwikkeling van nieuwe business!

In het voorjaar organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor onze partners en belangrijke stakeholders. Krijg je nog geen uitnodiging maar vindt je wel dat jij daar ook bij hoort? Laat het ons dan weten!

Tijdens Jumping Indoor Maastricht organiseren wij jaarlijks een openbaar toegankelijke Meet-Up. De uitnodiging hiervoor wordt verspreid via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

Aan de vooravond van JIM organiseren wij het Limburgs Paardensport Gala waar geinteresseerde partijen een tafel kunnen afnemen voor een exclusieve avond uit met unieke netwerkgelegenheid in een bijzondere ambiance.

WK 2-spannen
Limburg 2021

Jumping Indoor Maastricht

| Limburgs Paardensport Gala

Donderdag 3 november 2022 organiseren wij het Limburgs Paardensport Gala 2022 aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht in het MECC in Maastricht. Ons grootste netwerkevent van het jaar met uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen.

Dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

Geïnteresseerde partijen kunnen een tafel afnemen voor een exclusieve avond uit in een bijzondere ambiance. Geniet samen met andere gasten uit de paardensport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement.

| Nieuws

Nieuws
30 juni 2022

Uitnodiging scholenprogramma 2022

Kinderen op een leuke en leerzame manier kennis laten maken met de paardensport? Dat kan! Limburg Paardensport organiseert speciaal voor kinderen van basisscholen uit heel Limburg een scholenprogramma tijdens Jumping Indoor…
Nieuws
10 juni 2022

Economische omvang paardensector Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venray

De geschatte omzet in de paardensector in de Noord-Limburgse gemeenten Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venray in 2019 bedraagt 116 miljoen euro. De toegevoegde waarde wordt geraamd…
Nieuws
3 juni 2022

L1 opname tijdens kick-off Limburg Future Pro’s

'Elf Limburgse jongeren in talentenplan paardensport!' Op woensdag 25 mei was de kick-off van de Limburg Future pro's 2022. Bekijk hier het nieuwsitem van L1 voor een impressie! #L1#limburgpaardensport#kick-off#limburgfuturepro's#talenten#equestrian

Heeft u vragen? Of suggesties of ambities die u wilt delen? Neem dan contact op!

Cissy Schuring
Manager Limburg Paardensport

+31 (0)6 310 44 930
[email protected]
Post adres: Kalanderdonk 1, 6218 HC Maastricht