Netwerkevents

Netwerkevents zijn van groot belang voor ontwikkeling van de sport en de sector. Hier wordt vaak een eerste basis gelegd voor nieuwe samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten die ontstaan en bijvoorbeeld inspiratie die wordt opgedaan. Dit kan leiden tot de mooiste nieuwe ideeën en ambities. Limburg Paardensport organiseert jaarlijks een aantal netwerkevents gekoppeld aan vooraanstaande paardensportevenementen. Deze spelen een cruciale rol in het faciliteren van sport, het bieden van een podium en ook als aanjager van spin-off op sociaal-maatschappelijk en economisch vlak.

Platform voor de sector
en de sport

Jaarlijkse netwerkevents

Kom naar onze netwerk events voor uitbreiding van je netwerk, kennis, inspiratie en ontwikkeling van nieuwe business!

In het voorjaar organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor onze partners en belangrijke stakeholders. Krijg je nog geen uitnodiging maar vindt je wel dat jij daar ook bij hoort? Laat het ons dan weten!

Tijdens Jumping Indoor Maastricht organiseren wij jaarlijks een openbaar toegankelijke Meet-Up. De uitnodiging hiervoor wordt verspreid via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

Aan de vooravond van JIM organiseren wij het Limburgs Paardensport Gala waar geinteresseerde partijen een tafel kunnen afnemen voor een exclusieve avond uit met unieke netwerkgelegenheid in een bijzondere ambiance.

WK 2-spannen

Jumping Indoor Maastricht

| Limburgs Paardensport Gala

Afgelopen donderdag, 3 november 2022, vond de 5e editie van het Limburgs Paardensport Gala plaats. Wat was het een feest elkaar weer in deze bijzondere ambiance te ontmoeten! Zo’n 200 vertegenwoordigers uit de sector, de overheid en het bedrijfsleven kwamen samen tijdens ons grootste netwerkevent van het jaar.

Onder het genot van een heerlijk diner en topentertainment werden de Limburgse Paardensport Prijzen uitgereikt. Bekijk hiernaast een impressie van de avond.

| Nieuws

Nieuws
15 december 2022

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

Met hoogtepunten zoals Outdoor Horst, de events @Peelbergen Equestrian Centre en als kers op de taart JIM met al onze side-events, kijken we terug op een mooi jaar waarin we…
Nieuws
15 december 2022

Limburg Future Pro’s seizoen 2022 afgesloten

Na de eindgesprekken is begin december het programma met de deelnemers van dit jaar afgesloten. 5 talenten stromen door naar het volgend seizoen: Britt Driessen, Emma Bocken, Aimee van den…
Nieuws
15 december 2022

Vier edities Outdoor Horst in 2023

Peelbergen Equestrian Centre organiseert in 2023 maar liefst 4 edities van Outdoor Horst. Dressuur en springen worden verreden op de topfaciliteiten van PEC en de cross-country op de speciaal geprepareerde…

Heeft u vragen? Of suggesties of ambities die u wilt delen? Neem dan contact op!

Cissy Schuring
Manager Limburg Paardensport

+31 (0)6 310 44 930
[email protected]
Post adres: Kalanderdonk 1, 6218 HC Maastricht