Tot onze grote spijt moeten wij helaas mededelen dat het Limburgs Paardensport Gala 2021 definitief niet doorgaat. We worden opnieuw geconfronteerd met oplopende coronacijfers en de daarmee gepaard gaande beperkingen.
Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus we gaan er in 2022 een extra mooie avond van maken!
Noteer daarom alvast in de agenda: donderdag 3 november 2022 het Limburgs Paardensport Gala 2022 aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht in het MECC in Maastricht.

Met groot genoegen nodigen wij u van harte uit voor de 4e editie van het Limburgs Paardensport Gala!

Omdat Jumping Indoor Maastricht helaas nog geen doorgang kan vinden, wijken wij uit naar een ander moment op een alternatieve toplocatie in onze regio.

Daarom nodigen wij u graag uit op dinsdag 21 december in Peelbergen Equestrian Centre, in Horst aan de Maas.
Peelbergen Equestrian Centre wordt omgetoverd voor een sfeervolle en exclusieve gala-avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner.

Er zal ook volop aandacht zijn voor de prestaties van de Limburgse toppers, met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen 2021: een award voor talent van het jaar, de topsporter van het jaar en de oeuvre award. Het programma wordt gepresenteerd door Sander Kleikers.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerkmogelijkheden. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

Geniet dinsdagavond 21 december vanaf 18.00u samen met andere gasten uit de paardensport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement. U kunt met uw eventuele gasten een tafel reserveren voor 8 personen voor € 2.000,- (excl. btw). Partners van Stichting Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-. Uiteraard denken wij, indien gewenst, graag mee over uw gastenlijst en leggen wij contacten. 

Bent u ook van de partij?

Wilt u alvast de sfeer proeven en in de stemming komen? Bekijk de sfeerimpressie hier beneden voor een terugblik op het Limburgs Paardensport Gala 2019.

Limburg Paardensport, Provincie Limburg, JIM en Peelbergen Equestrian Centre kijken zeer uit naar het gala en hopen u op deze mooie avond van de Limburgse paardensport te mogen verwelkomen! 

U kunt nu uw tafel reserveren via een bevestiging aan [email protected] of neem contact op met Cissy Schuring, manager Limburg Paardensport via 06-31044930.

 

Met feestelijke groet!

 

Jan Janssen – Voorzitter Limburg Paardensport

Madeleine van Toorenburg – Gedeputeerde Sport Provincie Limburg

Ward Vleugels – Voorzitter Jumping Indoor Maastricht

Marco Zeekaf – Voorzitter Peelbergen Equestrian Centre

Sfeerimpressie Limburgs Paardensport Gala 2019