Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid! JIM 2018 heeft dit jaar een vier sterren status en presenteert dit jaar ook voor het eerst een World Cup Mennen, de enige in Nederland.

Hoogtepunten tijdens deze editie zijn de wereldbeker mennen kwalificatie op vrijdag- en zaterdagavond en de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag. Alle dagen zijn gevuld met internationale springwedstrijden (1* en 4*), een Euregio wedstrijd voor pony’s en de traditionele Jimmy Ochtend wordt nu de Jimmy Middag op zaterdag.
Er is op vrijdag en zaterdag volop entertainment in het promodorp na het wedstrijdprogramma. Op vrijdagavond treedt o.a. de Belgische zangeres Belle Perez op.

De bekende Maastrichtse amazone Lisa Nooren is toegetreden als ambassadrice van JIM. Lisa, die vorig jaar nog een mooie derde plaats behaalde in de Longines Trophy: ‘Ik ben trots dat wij in het zuiden een van de meest elegante indoor concoursen ter wereld hebben! JIM is een aanwinst voor de groeiende internationale interesse in de paardensport in de provincie. Gedurende het hele weekend wordt door de organisatie aan ieder detail gedacht en dit zorgt voor een fantastische totaal beleving voor zowel de ruiters als het publiek. Het is absoluut een van de jaarlijkse highlights op mijn wedstrijdkalender!’

JIM regelt gratis vervoer voor verenigingen en maneges in Limburg en Belgisch Limburg bij aankoop van tenminste 25 (genummerde) kaarten voor de vrijdagavond. De hele groep wordt opgehaald bij de manege en na afloop van het programma weer per bus afgezet bij de manege, kijk hier voor meer informatie. Tijdens de super gezellige vrijdagavond is er spektakel met voor de eerste keer de Wereldbeker Mennen, topsport en vooral heel veel sfeer! Vervolgens een bruisende feestavond met entertainer Ivo van de Bijl en de bekende Belle Perez.

Tickets zijn te bestellen via http://www.jumpingindoormaastricht.com/kaarten.