City Polo Maastricht staat aan de vooravond van haar 3e editie. Dit unieke evenement vindt plaats op het Vrijthof in hartje Maastricht tijdens de wereldvermaarde kunst- en antiekbeurs Tefaf, van 20 tot en met 22 maart 2015.

Sinds haar première in 2013 is City Polo Maastricht erin geslaagd om grote internationale merken en bedrijven te verbinden aan dit event. Deze nodigen hun relaties uit voor dit jaarlijkse Polo toernooi. In het prachtige Polo VIP Pavilion krijgen gasten en relaties een volledig verzorgde avond aangeboden.

Naast dit VIP Pavilion wordt een prachtig Polo Village opgebouwd. Evenals de buitentribunes is de toegang tot het Polo Village geheel gratis. U kunt hier genieten van versgemalen koffie, houtgebakken pizza’s en lekkere pannekoeken. Dit Polo Village is gedeeltelijk overdekt en heeft een eigen artiesten programmering.

City Polo Maastricht heeft dit jaar het Alzheimer Onderzoekfonds Limburg als goede doel gekozen. De opbrengst van City Polo Maastricht komt ten goede aan dit fonds dat actief onderzoek naar de oorzaken en uiteindelijk de bestrijding van Alzheimer nastreeft.

Highlights in het programma zijn o.a. O’G3NE op vrijdag 20 maart. Zij waren dé winnaar van  the Voice of Holland in 2014. Op zaterdag is er een spectaculair optreden van Motown Supremacy uitgesmeerd over 2 tijdsdelen. Kijk op onze site voor meer programma informatie.

Op zaterdagmiddag 21 maart zijn geeft Manege Cadier een show carrousselrijden met maar liefst 32 combinaties en verzorgt Horseball Vereniging Nederland een spannende en spectaculaire competitie.

Kijk hier voor meer informatie.