Dinsdag 13 oktober start de eerste sessie van de Masterclass 2015: hét kennis- en netwerkplatform voor ondernemerstalent in de paardenhouderij!

De Masterclass bestaat uit vijf sessies met als rode draad het zelf maken van een verbeterplan voor jouw eigen bedrijf op basis van jouw eigen leerdoelen. Dit aan de hand van 4 cruciale thema’s voor een goede bedrijfsvoering: risicomanagement; personeel en leidinggeven; in- en verkoop en rendement. De groep deelnemers kiest samen hoe en op basis van welke onderwerpen de laatste sessie wordt ingevuld.

Tijdens de sessies komen vele prominente gastsprekers aan het woord van binnen en buiten de sector. Kennisdeling, netwerken, interactie en inspiratie staan centraal en de sessies vinden plaats op bedrijven van de deelnemers.

Deelname aan de Masterclass voor ondernemers in de paardenhouderij biedt een unieke kans voor doorontwikkeling van jezelf en van jouw bedrijfsvoering. Je krijgt begeleiding en wordt gecoacht, tevens is een 1 op 1 adviesgesprek bij jou op locatie inbegrepen.

De data, het tijdstip en de locaties van de overige vier sessies zullen gezamenlijk met de deelnemers worden gepland tijdens de eerste sessie. De Masterclass vind plaats in de periode van oktober tot en met maart en de deelname bedraagt € 625,-.

Wil je graag meedoen? Meld je dan snel aan via [email protected], onder vermelding van jouw naam, de bedrijfsnaam en jouw telefoonnummer. Vol = vol!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via [email protected] of 06-31044930.

De Masterclass 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door de LLTB Vakgroep Paardenhouderij.