Op 27 en 28 juni aanstaande is het weer zover: Driving Event Zuid-Limburg te Heijenrath. De Nederlandse top van mennend Nederland reist naar het zuidelijkste puntje van Limburg om twee dagen te strijden met paard en koets.

De menners zullen met zo’n 200 paarden op zaterdag in gepaste kleding en antieke koetsen de eerste twee onderdelen verrijden, de dressuur en de vaardigheid. Een lust voor het oog! Op zondag is er de spectaculaire en sensationele marathon waarbij zes hindernissen zo snel mogelijk gereden moeten worden. Diegene die het meeste risico durft te nemen en daarbij het span het beste beheerst, zal tot de winnaar in zijn categorie horen.

Op zaterdagavond zal de DJ vanaf 20.30 uur in de feesttent voor de gebruikelijke muzikale stemming zorgen. Op zondag kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen, in de zandbak of de schminkhoek.

Zondagmiddag wordt afgesloten met een spectaculaire politiehonden demonstratie met pakwerk van de Hondensportvereniging Simpelveld

Locatie is Grote Bosweg te Heijenrath en de entree is vrij. Beide dagen wordt er rond 9.00 uur gestart. Kijk hier voor meer informatie. Bekijk hier een vooruitblik.

Bron: Driving Event Zuid-Limburg.