Donderdagavond 9 november vormt de hoofdpiste van JIM een sfeervol en exclusief decor voor een onvergetelijke avond uit! Bent u ook van de partij? Het programma van de officiële eerste editie van het Limburgs Paardensport Gala start om 18.00uur en staat onder leiding van presentator Sander Kleikers. De avond begint in de stallen onder het genot van champagne en fingergood. Daarna zet het programma zich voort in de hoofdpiste van Jumping Indoor Maastricht.

Naast de uitreikingen van de Talent, Topsport en Oeuvre awards zijn er diverse prachtige shows met paarden. Ook zal de Limburgse choreograaf en danser Joost Vrouenraets zijn opwachting maken en voor het nodige entertainment gaan zorgen. Tussendoor wordt een heerlijk diner geserveerd en de band Jazz & The City zorgt voor de muzikale omlijsting. Om de avond gezamenlijk af te sluiten nuttigen we het dessert in buffetvorm, waarbij er mogelijkheid is tot netwerken. De avond is om 22.30u ten einde.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerk mogelijkheden. Kunnen wij hierbij helpen? Schroom dan niet dit kenbaar te maken. Inmiddels hebben zich vele vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven en de politiek aangemeld voor dit bijzondere en exclusieve evenement.

Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

De voorbereidingen zijn in volle gang om er een onvergetelijk event van te maken.

U kunt met uw eventuele gasten een tafel reserveren voor 8 personen voor € 2.000,- (excl. BTW). Partners* van Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-.

EARLY BIRD ACTIE – Reserveer nu uw stoel voor € 295,-. Deze actie loopt tot 20 oktober, hierna bedragen de kosten per stoel € 350,- 

Bent u ook van de partij? Meld u dan hier aan.

Mede namens:
Jan Janssen, voorzitter Limburg Paardensport
Ger Koopmans, gedeputeerde Provincie Limburg
Giel Dijk, voorzitter JIM
Frank Kemperman, organisator JIM