Naar welk niveau wil jij met je paard? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt? Heb je bijvoorbeeld moeite met verzamelen? Rijd je liever linksom dan rechtsom? Merk je dat je na een half uur intensief rijden toch wel buiten adem bent? Of heb je last van je rug, wiebelende benen of een ja-knikkend hoofd?

Equivitaal verzorgt specifieke trainingen voor ruiters om prestaties in het zadel te verbeteren. De trainingen zorgen voor een goede houding en zit. Aan de hand van een 10-weken-programma wordt er gewerkt aan core stability, kracht, lenigheid, balans, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen.

Hoe ziet het 10-weken-programma eruit?

Equivitaal start met een intakegesprek. Er wordt dan kennisgemaakt met jou als persoon en er worden verbeterpunten besproken. Vervolgens wordt er een ruiterfitheidstest afgenomen, om een beeld te schetsen over hoe je er momenteel voorstaat qua algemene fitheid. Vervolgens ga je 10 weken lang aan de slag met intensieve en afwisselende lessen, waarbij je uitgedaagd wordt in de verschillende fysieke componenten. In week 10 (tijdens de laatste les) wordt er nogmaals een ruiterfitheidstest afgenomen om te kijken in hoeverre je vooruit bent gegaan.

Je kunt het 10 weken programma volgen in diverse vormen, namelijk: personal training, duo training, small group training (vanaf 4 personen) en group training (vanaf 8 personen).

Wil jij meedoen?

Wil je meer informatie? Of wil je eerst eens kijken of het iets voor je is? Dan kun je een losse training reserveren. Maak je interesse kenbaar bij de staleigenaar of neem rechtstreeks contact op met Olivia Geurs van Equivitaal via 085 – 301 54 27 (bellen en WhatsApp).

 

Equivitaal is onderdeel van Olivitaal