Woensdagavond 23 juli wordt het nieuwe event Grand-Café De Sport in het VIP-paviljoen van Jumping Peel en Maas georganiseerd. De organisatie is in handen van Jumping Peel en Maas in samenwerking met Kiwanis Club Peel en Maas. Het programma van de avond omvat naast gesprekken met een aantal boeiende persoonlijkheden zoals Maartje Paumen, Jeroen Dubbeldam, Bart Brentjens ook een demonstratie, verzorgd door de bekende springruiters Michel en Timothy Hendrix, een mogelijkheid om zich met vrienden te laten fotograferen in de echte Olympische bobslee van het Nederlands team, en ook kunnen alle bezoekers meedoen aan een leuke quiz die wordt gepresenteerd door Joep Verbugt en waarmee zeer bijzondere prijzen zijn te winnen.

Sef Vergoossen zal zijn deskundige visie op de gang van zaken tijdens het WK in Brazilië met de bezoekers van het Grand-Café zal delen. Ook Dorrie Eilers, directeur van tentenbouwer Neptunus, handbaltrainer Martin Vlijm (dit jaar Nederlands kampioen met Bevo HC) en politicus Ger Koopmans (gedeputeerde provincie Limburg) zullen aanschuiven aan de tafel van presentator Sander Kleikers. Naast een uitvoerige terugblik op het WK voetbal zullen zeker ook de Tour de France, die dan de ontknoping nadert, de recente Nederlandse successen tijdens het WK hockey in Den Haag en het landskampioenschap van de Panningse handbalclub Bevo ter sprake komen.

De opbrengst van Grand-Café De Sport gaat volledig naar het Jeugdsportfonds Limburg. De entreeprijs bedraagt € 55,- per persoon. Voor deze all-in prijs ontvangen bezoekers niet enkel alle drankjes en hapjes gedurende de hele avond, maar maken zij ook nader kennis met bekende persoonlijkheden en nemen zij deel aan een leuke en spannende quiz met prachtige prijzen.

Kaarten bestellen kan per e-mail naar [email protected] of telefonisch naar 06-14627643. Aanvragen voor entreekaarten worden behandeld op volgorde van binnenkomst, en vol=vol!