Limburg Paardensport gaat dit jaar weer op handelsmissie, en jij kunt erbij zijn! Na de succesvolle reizen naar de Wereldruiterspelen in Tryon in 2018 en naar Wellington en Ocala in Florida in 2020 gaan we in december naar Londen!

In een trip van vier dagen (en drie overnachtingen) organiseert Limburg Paardensport een nieuwe handelsmissie: van donderdag 15 tot en met zondag 18 december. Naast een bezoek aan de sfeervolle Londen International Horse Show, waar we op zaterdagavond de FEI Driving World Cup volgen en op zondag de FEI Jumping World Cup, staan een bezoek aan diverse interessante hippische locaties in de Britse paardenregio rondom Londen op de planning.

Net als onze voorgaande handelsmissies is ook deze aangemeld bij het Ministerie van Economische Zaken, met als doel dat een deel van het inhoudelijke programma vergoed wordt.

Dinsdag 20 september organiseren wij een informatiebijeenkomst op locatie Peelbergen Equestrian Centre. Dan wordt het concept programma gepresenteerd en kunnen we deze samen op basis van maatwerk naar behoefte finetunen. Het belooft nu al een boeiend, gevarieerd, inhoudelijk en ook sfeervol programma te worden aan de vooravond van Kerstmis in Londen.

Meer weten, of alvast voorinschrijven? Meld je dan bij Cissy Schuring via [email protected] of 06-31044930.