Hermkus Hof organiseert op zondag 28 september een uniek paardenevenement op haar terreinen aan Weverslo 4 te Merselo.

Doel is om de paardensport in zijn algemeenheid te promoten. Dit jaar is het 10-jarig bestaan van alweer de 6e generatie op Hermkus Hof (sinds 1845) en dit krijgt op 28 september een feestelijk tintje. Vooral om jong en oud in contact te laten komen met alle facetten van de paardensport.

In een grote tent op het evenemententerrein presenteren ongeveer 25 bedrijven zich aan het publiek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zadelmaker, een hoefsmid, een voerleverancier, sieraden, enz.

Voor de kinderen is er een kinderplein waar zij zich goed kunnen vermaken met luchtkussens, schminken en diverse andere spellen.

Om deze dag nog een extra bijzonder tintje te geven, wordt geld ingezameld voor Stichting KIKA door middel van een loterij met als hoofdprijs een midweek in een Landal Park.

Na afloop van het officiële programma is iedereen van harte uitgenodigd voor de “After Party” in de feesttent. Hier kan een drankje en een hapje genuttigd worden, waarbij de opbrengst ook naar KIKA zal gaan. Dit biedt voor iedereen de gelegenheid om wat na te praten en te genieten van de muziek van DJ Double U Rules.

Het evenement begint om 10.30u en de entree is gratis. Het programma ziet er als volgt uit:

11.00u Manege clinic gegeven door Christel Jacobs instructrice van Hermkus Hof

12.00u Bixie clinic gegeven door Esther Thomassen – erkend Bixie jurylid

13.00u Dressuur clinic gegeven door Inge Coenen

14.00u Spring clinic gegeven door Rob Ehrens (bondscoach) met bekende internationale springstallen

15.00u Dressuur kür op live muziek door Inge Coenen

16.00u Cross clinic gegeven door Fried van Stiphout

17.30u After party

Bekijk de flyer hier.