Horsify verbindt paardeneigenaren met betrouwbare ruiters en verzorgers. Helaas bezit niet iedereen een paard, en zij die wel een paard bezitten kunnen vaak niet dagelijks hun paard verzorgen. Via Horsify kun je direct in contact komen met paardeneigenaren die een ruiter of verzorger zoeken. Er is onlangs een geweldige match gemaakt in Limburg. Véronique Houben van Stal de Berkelaar vertelt over hun ervaring met Horsify:

“In februari werden wij benaderd door Horsify met de vraag of wij op zoek waren naar ruiters voor onze paarden. Horsify is een vrij nieuw initiatief en verbindt paardeneigenaren aan amateurruiters die graag verder willen komen in de sport of fokkerij. Hub Houben (Trainer Coach 5) is een echte opleider van paarden. Hij haalt veel voldoening uit het overdragen van kennis aan ruiters. Niet gek dat hij het opleiden van talentvolle paarden van zadelmak tot en met Grand Prix en het lesgeven en begeleiden van combinaties misschien nog wel leuker vindt dan zelf wedstrijden rijden. We hebben een fijne achtjarige (Everdale x Don Ruto) Z dressuur merrie en een jong paard (Secret x United) die we wat wedstrijdervaring op wilden laten doen, maar Hub brengt de paarden meestal pas uit op wedstrijden vanaf Lichte Tour / Grand Prix niveau.”

“We wilden een ruiter de kans geven om door te groeien richting de hogere dressuursport en hebben daarom onze paarden ter beschikking gesteld via Horsify. Wij waren nog niet bekend met dit concept en zijn er dus vrij onbevangen in gegaan. Al snel ontvingen wij een reactie van Maaike, die veel ervaring heeft met het rijden van jonge paarden bij verschillende hengstenhouders. Maaike wilde graag hogerop komen in de dressuur onder begeleiding van Hub. Zodoende hebben wij kennis gemaakt met Maaike en dit klikte goed. Ze vormt met onze achtjarige merrie een mooie combinatie. Stal Berkelaar is partner van Hippisch College Limburg en stagebedrijf voor studenten van Citaverde, Paard en Sport. Het zou mooi zijn als een soortgelijke samenwerking ook met de studenten in de hippische sector in Limburg zou kunnen. Voor ons is het in ieder geval een win-winsituatie en wij zijn heel blij met deze match.”