De kersverse tweevoudig Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam start tijdens Jumping Indoor Maastricht dat van 14 tot en met 16 november wordt gehouden in het MECC.

Daarmee legt de organisatie de absolute topruiter vast voor dit internationale topevenement. De Olympisch kampioen van Sydney 2000 zei goede herinneringen te hebben aan de laatste editie in 2013 en blij te zijn dat JIM weer op de kalender staat. Hij weet nog niet met welke paarden hij in november naar Limburg zal reizen, maar hij zal zeker proberen om bij de Grote Prijs van Maastricht vooraan te staan in de prijsuitreiking

De ruiter uit Weerselo die in het Franse Caen team en individueel goud wist te winnen met Zenith SFN heeft een hectische tijd over de rug, maar heeft zich inmiddels weer op de toekomst gericht. En dat hij zijn vorm weet vast te houden bewees hij onlangs in het Duitse Paderborn waar hij het Championat van Paderborn wist te winnen.

Bondscoach Rob Ehrens vertelde director Frank Kemperman dat hij buiten Jeroen Dubbeldam probeert het best mogelijke Nederlandse deelnemersveld aan de start te krijgen in Maastricht.

Naast de internationale spring- en dressuur rubrieken bevat het programma ook diverse rubrieken voor de Limburgse breedtesport.

Kijk hier voor de kaartverkoop en het programma.