Jumping Indoor Maastricht (JIM) is sinds afgelopen jaar met succes weer terug op de nationale en internationale paardensportkalender. Van 14 t/m 16 november aanstaande staat het MECC weer in het teken van paardensport.

De Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam komt ook naar het MECC en voor de scholieren uit Maastricht en omgeving is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze bijzondere sport voor mens en dier.

Dankzij een samenwerking tussen Stichting Limburg Paardensport, Maastricht Sport en JIM worden alle scholieren uit Maastricht en omliggende gemeenten in de groepen 3-4-5 van harte uitgenodigd voor een gratis leerrijke ochtend in het MECC op vrijdag 14 november. De jeugd krijgt om 9.30 uur in de wedstrijdring een circa 50 minuten durend interactief programma met uitleg over het paard en het gebruik in vrije tijd en sport.

Na dit programma kunnen ze zelfstandig het resterende programma bijwonen of de sfeer van JIM proeven met een bezoek aan het promodorp en uiteraard ook de paarden van dichtbij zien.

Dit educatieve programma kan ondersteund worden met het lespakket „ PaardenLeren“ die de scholen gratis ter beschikking worden gesteld.

Neem voor meer informatie contact op via [email protected].