Luc Steeghs (Kessel) gaat zich als bondscoach richten op het springen Young riders, junioren en children. Luc Steeghs, afgelopen jaren bondscoach van de pony’s, is zelf nog steeds actief als wedstrijdruiter. Ook is hij al jaren trainer bij het Rabo Talentenplan en volgde de Niveau 5-coachopleiding. Hij reed internationaal en met het paard Promise Me maakte hij deel uit van het team van de landenwedstrijden in Drammen en Linz. Luc bracht veel jonge paarden met succes uit in nationale competities en de Wereldkampioenschappen voor jonge paarden.

Mans Buurman (Roggel) richt zich op de eventingpony’s. Mans Buurman heeft vele jaren internationaal gesprongen en nam succesvol deel aan het WK jonge springpaarden in Lanaken. Mans heeft zijn HBO-opleiding ‘Educatie en kennismanagement (profiel trainer/coach)’ afgerond en was vele jaren docent aan het NHB in Deurne. De laatste jaren van zijn actieve carrière heeft hij zich toegelegd op de eventingsport.

Jurgen Pouls (Grathem) is de nieuwe jeugdtrainer voor reining. Jurgen is zijn carrière gestart in de klassieke dressuur voordat hij naar reining overstapte. Hij heeft voor Nederland onder meer deelgenomen aan de WK’s in Aken en Normandië. Hij was in 2014 Nederlands kampioen en de beste Nederlander tijdens de Wereldruiterspelen in Caen. Jurgen exploiteert het Reiningcentrum Meertenhof in Grathem.

De KNHS verlengde in de Olympische disciplines al de samenwerking met Limburgse bondscoaches Rob Ehrens (springen), Wim Ernes (dressuur) en Harry de Ruyter (mennen twee- en vierspannen paard).