Met gepaste trots presenteren wij het Limburg Paardensport Magazine! Hierin blikken we terug op de afgelopen 10 jaar en we kijken ook ambitieus vooruit. Naar Limburg als mondiale, hippische hotspot. Want dat is onze stip op de horizon!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan allerlei persoonlijke verhalen, informatieve artikelen, facts & figures en natuurlijk een vormgeving met prachtige foto’s uit onze regio. Een mooi naslagwerk voor bijvoorbeeld op de keukentafel of in de foyer!

Waarom we dit doen? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is om met zijn allen ons verhaal als sector te vertellen. Om een inkijk te bieden in de veelzijdige impact van het paard voor ons als mens, en in onze maatschappij en leefomgeving. Om zichtbaar te maken hoe sterk onze regio is en wat we allemaal doen.

Er zijn 15.000 Nederlandse en 7.500 Engelstalige magazines gedrukt. De Engelstalige versie is iets korter en met name gericht op de (potentiële) buitenlandse klant.

Het magazine zal vanaf 7 april bij 2.500 Limburgse KNHS-leden op de deurmat vallen. Medio april wordt het magazine naar 1.200 Limburgse fokkers verzonden, samen met het KWPN-magazine. Daarnaast worden er, in samenwerking met Lumaro Horsetravel, Gelissen Paardentransport en Walkro, fysieke exemplaren bezorgd bij de partners van Limburg Paardensport en op paardenbedrijven in Limburg. Denk aan locaties, zoals sport- en handelsstallen, wedstrijdlocaties, de ruitersportcentra, ruitersportzaken en paardenklinieken. In de loop van de komende weken worden ook alle Limburgse gemeenten en andere relevante partijen binnen en buiten onze regio aangeschreven.

Hoewel veel paardenliefhebbers binnenkort dus een hard copy kunnen bemachtigen, stellen we het Limburg Paardensport magazine in beide talen ook online beschikbaar op onze website. Voor iedereen die maar geïnteresseerd is. Je bent van harte uitgenodigd om alvast een kijkje te nemen! Klik hier voor de online edities (ENG en NL).

Natuurlijk doen wij graag ook een beroep op jou als het gaat om het uitdragen van ons verhaal! “Be part of it” en alvast veel leesplezier! Bekijk hier onze promo!