Het is tijd om weer eens bij te praten! We hebben namelijk een hoop nieuwtjes en mooie ideeën die we graag met jullie willen delen. We zijn ook benieuwd naar jullie ontwikkelingen en mogelijke behoeftes. Daarom nodigen we je uit voor de jaarlijkse MeetUp van Limburg Paardensport op zaterdag 5 november vanaf 15.30u bij Jumping Indoor Maastricht in het MECC in Maastricht. 

De afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd in de hele provincie om de paardensport nog verder op de kaart te zetten. Met onder andere verschillende nieuwe faciliteiten en breedtesportaanbod, met nieuwe onderwijsmodules, met investeringen in recreatie en toerisme, met talentontwikkeling en plannen om de verenigingen verder te ondersteunen.

Maar we willen meer. We hebben ambitieuze plannen om richting 2030 dé mondiale hotspot te zijn in de paardensport. Samen met jullie.

Daarom praten we jullie graag bij en horen we ook jullie ideeën.

Op zaterdag 5 november ben je vanaf 15.30u welkom! Vanaf 16.00u zal dagvoorzitter Sander Kleikers je met verschillende sprekers meenemen in de nieuwste ontwikkelingen en plannen. Vanaf 17.00u nodigen we je dan graag uit om het avondprogramma van JIM te bezoeken en te genieten van schitterende paardensport.

De toegang is gratis en voor degenen die zich van tevoren aanmelden worden gratis kaarten ter beschikking gesteld voor het avondprogramma van Jumping Indoor Maastricht.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld je dus snel aan via [email protected] Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

We zien uit naar je komst!