Donderdag 7 november wordt de 3e editie van het Limburgs Paardensport Gala georganiseerd. Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt het MECC in Maastricht weer omgetoverd tot een bijzondere ambiance. De hoofdpiste vormt het decor voor een sfeervolle en exclusieve avond uit.

Een unieke avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner. Het belooft weer een prachtige avond te worden. Er zal ook volop aandacht zijn voor de prestaties van Limburgse toppers, met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen 2019!

Het programma staat onder leiding van energieke en enthousiaste presentator Sander Kleikers.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerk mogelijkheden. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

Geniet donderdagavond 7 november vanaf 18.00u samen met andere gasten uit de paardensport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement. Inmiddels hebben zich ruim 200 gasten aangemeld voor hét hippisch business event van het jaar.

Bent u er ook bij? Neem voor meer informatie contact op via [email protected].

Limburg Paardensport, Provincie Limburg en JIM kijken zeer uit naar het gala en hopen u op deze mooie avond van de Limburgse Paardensport te mogen verwelkomen!