Dreambreaker is van origine Limburgs en heeft inmiddels de wereld veroverd. De draver ruin werd in 2013 geboren bij Opfokbedrijf Heuvelland in Noorbeek en werd gefokt door Jean Huls. Inmiddels kent hij een behoorlijke succesvolle carrière in Duitsland, Zweden en Frankrijk en bedraagt zijn totale winstsom maar liefst € 551.328,-. 

Dreambreaker startte met een korte koerscarrière in Duitsland en Zweden. Halverwege het wedstrijdseizoen van 2018 kwam daar verandering in. Hij werd overgeplaatst naar Frankrijk, waar hij bij de succesvolle trainer Jean-Michel Bazire belandde. Al snel bleek dat hij óók in Frankrijk zijn sporen mocht verdienen.

Sinds zijn transfer heeft Dreambreaker al heel wat overwinningen geboekt: In 2018 won de draver ruin maar liefst vijf keer op de meest gevreesde baan van Frankrijk: Paris Hippodrome de Vincennes. Er kwamen daarnaast nóg drie overwinningen bij op dezelfde baan in 2019. In 2020 wist hij onder andere succes te boeken op de banen van Le mans en Les Sables d’Ollone. Maar het ziet ernaar uit dat Dreambreaker nog lang niet klaar is met zijn succes.

Met zijn eerste start in 2021 wist hij een mijlpaal in zijn carrière te behalen. Daarmee bedroeg zijn totale winstsom al meer dan een half miljoen euro! Na zich succesvol bewezen te hebben voor de sulky, liet Dreambreaker bij zijn tweede start in 2021 zien dat hij het ook onder het zadel kan. Zo wist hij de twee favorieten voor te blijven en behaalde hij zijn negende overwinning op Paris Hippodrome de Vincennes! Met een kilometertijd van 1’11″5 zette hij niet alleen zijn handtekening onder een nieuw record op deze Parijse baan, maar kwam zijn totale winstsom inmiddels uit op maar liefst € 551.328,-.

Het moge duidelijk zijn dat we trots zijn op de Limburgse Dreambreaker en zijn prestaties in het buitenland. We hopen nog veel van hem te mogen zien en gunnen hem een succesvolle carrière!