Een delegatie van ondernemers uit de Limburgse paardensector is eind september aanwezig bij de World Equestrian Games in het Amerikaanse Tryon. Afgelopen week kwamen top-ondernemers uit de regio bij elkaar voor afstemming van de gezamenlijke doelstellingen en het programma in Amerika.

Limburg ontwikkelt zich als een steeds sterkere internationale paardenregio. De verschillende stakeholders in de Limburgse paardensector willen dat nog meer uitdragen tijdens het WK, het hoogste podium in de paardensportwereld.  De unieke mogelijkheid van de WEG om meer business, podium en verbinding voor nieuwe ontwikkelingen te initiëren vormen aanleiding voor de missie.

De medewerking van top-ondernemers, bestuurders, eventorganisatoren en het programma bieden unieke kansen om de Limburgse contacten verder internationaal uit te bouwen. Er worden dan ook collectieve netwerkevents georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken, interactieve sessies, gezamenlijk bezoek van sportwedstrijden en er is een business diner.

De Limburgse handelsmissie is van woensdag 19 tot en met zondag 23 september in Tryon, North Carolina.

De handelsmissie is een initiatief van Limburg Paardensport en wordt georganiseerd in samenwerking met Sander Kleikers Media. 

Interesse? Neem dan contact op met Cissy Schuring, Manager Limburg Paardensport, via 06-31044930 of [email protected].