Bij Manege Op De Berg vinden op 7, 8 en 9 augustus 2015 de Limburgse Kampioenschappen Springen plaats. Gedurende de drie dagen verschijnen ruim 500 combinaties aan de start en worden 3.000 bezoekers verwacht.

Op vrijdag begint de strijd om de titel Limburgs Kampioen Springen bij de paarden met de eerste manches voor de klassen M, Z en ZZ. Aansluitend is er een demonstratie van aangespannen rijden door de Nederlands jeugdkampioen.

Op zaterdag wordt de strijd voortgezet met de klassen B en L en de finalerubrieken van de klassen M, Z en ZZ. De dag wordt afgesloten met een feestavond met vanaf 20.30 uur livemuziek van de band Whatever. Op zondag strijden de ruiters en amazones van de toekomst om de titel Limburgs Kampioen Springen Pony’s in de klassen A-B t/m DE-ZZ.

Het evenement wordt georganiseerd door Manege Op De Berg, Ponyclub Op De Berg en Landelijke Rijvereniging Op De Berg. De organisatie is trots dat ze het evenement voor de derde keer naar Echt heeft weten te halen.

Jong en oud zijn van harte uitgenodigd gedurende deze drie mooie en spannende dagen te komen genieten van de Limburgse paardensport. Met veel vertrouwen in het bestuur, de vrijwilligers en de sponsoren zijn wij ervan overtuigd dat het een uiterst sportief en mooi evenement zal worden.

Bron: Manege Op de Berg