In het weekend van 10 juli is de nieuwe Vitelia winkel aan de A73 in Horst geopend. De nieuwe winkel biedt een uitgebreid assortiment voor tuin en dier. Zo ook voor de professionele paardensportsector. De wedstrijdruiter, maar ook recreatieruiter kan hier terecht voor alles wat te maken heeft met het rijden, de verzorging en het voeren van paarden.

Jan Janssen is directeur van Vitelia: “De paardensport is een belangrijke economische pijler in Limburg. We vinden het mooi om vanuit ons Limburgse DNA te helpen bij de ontwikkeling van de paardensport in Limburg.” De Horster Vitelia winkel wordt geleid door Lianne van Vegchel: “Ik zie gigantisch veel kansen op het gebied van paardensport. We zitten in een gebied vol met paardensportliefhebbers én topsport. De paardensport in Noord-Limburg is top.”

De Vitelia winkel in Horst heeft een ander concept dan een Boerenbond winkel vertelt Lianne. “We willen een complete beleving voor tuin en dier creëren. De winkel heeft geen standaard indeling en de klanten komen binnen over een rode loper. In de nabije toekomst willen we workshops en informatiemiddagen en -avonden houden op het gebied van tuin en dier. Er is bijvoorbeeld een samenwerking met de Dierenartsenpraktijk in Horst op komst. Daarnaast willen we ook samenwerken met een hondentrimster en een paardenmasseur. We willen de klant net dat beetje extra bieden! Kwaliteit, uniciteit en beleving, dat zijn onze speerpunten. We staan dicht bij klant en staan overal voor open.”

Jan Janssen vult dit aan: “In de winkel hebben we twee mensen staan die verstand van zaken hebben. Lianne van Vegchel en Mandy Cornelissen zijn de gezichten van onze winkel. Lianne heeft kennis en ervaring in de springtak van de sport, Mandy in de dressuurtak van de sport. We vinden het belangrijk dat we mensen in de winkel hebben staan die kennis hebben over de paardensport en weten hoe het er hier aan toe gaat. Daarnaast lopen er verschillende medewerkers rond die verstand hebben van tuin, machines en dieren.”

Als speciale aanbieding voor de opening van de winkel krijg je nu bij besteding van minimaal 100 euro een gratis Vitelia zweetdeken. Speciaal voor jou als lezer is deze actie verlengd tot en met augustus. Alleen palletvoer is uitgesloten van de actie.

Vitelia, passie voor tuin en dier is sponsor van Limburg Paardensport.

Ook sponsor worden? Neem dan contact op via [email protected] of 06-31044930.