In samenwerking met Penny, hét striptijdschrift voor paardenliefhebbers, organiseert Center Parcs Het Heijderbos in Heijen de allereerste editie van Penny’s Pony Plezier! Het weekend van 19 t/m 21 juni staat volledig in het teken van pony’s en paarden. Tijdens dit weekend maken de kids kennis met hun favoriete dieren waarbij iedereen evenveel tijd heeft om met de pony’s en paarden te knuffelen.

Vanaf vrijdagmiddag kun je al inchecken op het park. ’s Avonds is er een welkomstbijeenkomst georganiseerd bij Manege Bergemo, grenzend aan Center Parcs Het Heijderbos.

Op zaterdag kunnen de ouders op stap, terwijl de kinderen kunnen genieten van ‘Pony-time’: hun eerste echte kennismaking met de trouwe viervoeters. Op zaterdag en zondag zijn de kinderen opgedeeld in kleine groepjes en wisselen zij de diverse activiteiten met elkaar af. Van pony-time tot het bakken van paardenkoekjes, van een huifkartocht tot aan een speciale Kids Bingo en van een demonstratie pony temmen tot aan een gezamenlijke filmavond. Hier zullen de kids genieten van Penny’s Shadow, dé paardenfilm voor en over paardenliefhebbers.

Het gehele weekend is de toegang tot alle faciliteiten van Center Parcs inbegrepen. Er is dus ook genoeg tijd om heerlijk te genieten in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of om naar hartenlust te klimmen in de Jungle Dome. En dan natuurlijk de Penny goodiebag, met daarin onder andere een Divoza poetskist…

Kijk hier voor meer informatie en boekingen.

Bron: FNRS-manege Bergemo