Dinsdag 23 juni wordt in Venlo een proefles voor jonge ondernemers in de paardenhouderij georganiseerd. Vorig jaar heeft een groep jonge ondernemers van sport- en handelsstallen in Limburg deelgenomen aan de Masterclass 2014. Dit betrof toen een pilot om het concept te testen. De groep heeft toen 4 sessies op verschillende bedrijfslocaties aangeboden gekregen en was erg enthousiast. De deelnemers hebben ook veel belangrijke feedback gegeven waarmee wij het concept verder hebben kunnen verbeteren.

Doel van de Masterclass is om ondernemers in de paardenhouderij een platform te bieden waarbij kennisdeling en netwerken centraal staan. Ondernemers van alle verschillende bedrijfstypen in de paardenhouderij kunnen meedoen aan de Masterclass.

In oktober starten wij een nieuwe Masterclass. Hiertoe organiseren wij op 23 juni een proefles. Het programma omvat de volgende onderdelen:

–     Kennismakingsronde

–     Paul Hendrix (Stal Hendrix) – Ondernemen in de paardenhouderij en kijk op trends in paardenhandel

–     Geld verdienen in de paardenhouderij

–     Brightbox – Toelichting op uniek concept voor het beste resultaat voor de klant

–     Rondleiding Brightbox – Expertisecentrum voor daglichtloze meerlagenteelt

–     Philips – Toelichting op de aanpak van marketing en promotie door Philips

–     Programma Masterclass 2015 (start in oktober)

De proefles is van 17.00u tot 22.00u, voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. Het gaat om locatie Brightbox (Innovatoren), St. Jansweg 15 te Venlo. De proefles is gratis toegankelijk, graag vooraf aanmelden via [email protected].

Heb je vragen over deelname aan de proefles en/of de Masterclass? Neem dan contact op met Cissy Schuring, Manager Limburg Paardensport via 06-31044930 of [email protected].

De Masterclass wordt georganiseerd door Limburg Paardensport in samenwerking met HAS Kennistransfer en mede mogelijk gemaakt door de LLTB Vakgroep Paardenhouderij.