Wie wil dat nou niet? Samen met al je vrienden van de manege of vereniging naar een topevenement als Jumping Indoor Maastricht (8-10 november 2019). Jumping Indoor Maastricht organiseert, net als vorig jaar, een supergezellige vrijdag- en/of zaterdagavond of zondag voor rijverenigingen en maneges. Een geweldige avond en/of dag samen met een hele groep paardenliefhebbers.

De organisatie biedt maneges en rijverenigingen die tenminste 25 kaarten kopen gratis vervoer aan. Dit gratis vervoer wordt aangeboden aan maneges uit Limburg, Zuidoost-Brabant en Belgisch Limburg binnen een straal van 100 kilometer van Maastricht. De kaarten voor deze actie zijn beschikbaar voor de vrijdagavond, zaterdagavond en zondag vanaf € 25,- per persoon. Kaarten kun je bestellen via [email protected] tot 28 oktober op basis van beschikbaarheid. Losse kaarten zijn te koop via www.jumpingindoormaastricht.com.

Spektakel met de Wereldbeker Mennen, top springwedstrijden, en vooral heel veel sfeer! Jij bent er toch ook bij? JIM ontvangt jullie graag met open armen!

Kijk hier voor meer informatie.