Jumping Indoor Maastricht is een concours met de grote namen uit de internationale paardensport, waarbij de Nederlandse succesvolle ruiters het opnemen tegen een mooi deelnemersveld uit het buitenland.

De editie van 2015 start op vrijdag 30 oktober en is tot en met zondag 1 november. De naam van JIM doet het niet vermoeden, maar de dressuurruiters krijgen ook ruimschoots de gelegenheid om hun paarden en pony’s te zadelen.

Ook dit jaar staan vele bekende topruiters en –amazones garant voor topsport in zowel de dressuur- als springrubrieken. Daarnaast verschijnen nationale en euregio ruiters in verschillende rubrieken aan de start. De Limburgse combinaties zullen strijden om de titel ‘Beste combinatie van Limburg’.

Naast de spring- en dressuur wedstrijden presenteert JIM weer een showprogramma voor jong en oud, waarbij de traditionele shetlander mini steeple chase uiteraard niet ontbreekt. Het aanvullende showprogramma en entertainment maakt JIM tot een aantrekkelijk paardensport spektakel dat je niet wil missen!

Nieuw voor dit jaar zijn de dag passe-partouts. Een extra voordeel voor degenen die de hele dag willen komen. Dit zijn genummerde plaatsen op de lange zijde.

Bestel nu kaarten met korting. De korting per kaart kan oplopen tot meer dan 25%!