Internationale coryfeeën strijden om Grand Prix

 

Vaste waardes uit het Nederlandse topkader en internationale toppers zoals  de Amerikaanse amazone Beezie Maddan en de Belg Jos Lansink, beiden Olympische medaille winnaars, zijn samen met internationale coryfeeën als Gerco Schröder, Frank Schuttert en Maikel van der Vleuten de toppers van de tiende editie van Jumping Bosserheide. Het internationale  CSI 2* Jumping Bosserheide  wordt dit jaar van 10 tot en met 13 juli gehouden aan de Molenweg in Koningsbosch op de terreinen van Willems Stables.

Het programma bestaat uit wedstrijden voor senioren en voor jonge springpaarden, met als hoogtepunt op zaterdag de Grand Prix Koningsbosch, een 1.40m finale met 10.000 euro aan prijzengeld. Een dag later staat de Grand Prix Bosserheide op het programma, een 1.45m wedstrijd met een prijzenpot van liefst 23.500 euro.

Het Concours Hippique Bosserheide is een internationale wedstrijd waaraan naast vele regionale deelnemers springruiters uit zo’n twintig landen meedoen. De organisatie is er van overtuigd dat ook dit jaar het maximale aantal van 400 combinaties zal worden gehaald. Bezoekers van Jumping Bosserheide hebben gratis toegang tot de wedstrijden en het shopping village. Een muziekprogramma in het paviljoen omlijst op vrijdag- en zaterdagavond de wedstrijden die op een all weather-ondergrond worden afgewerkt.

Kijk voor meer informatie op: www.jumpingbosserheide.nl.