Equestrian Centre de Peelbergen heeft met oog op de toekomst indrukwekkende plannen voor diverse uitbreidingen, maar ook op minder grote schaal weet het centrum zich te onderscheiden met vernieuwingen. Er is richting het eerste outdoor CSI  geïnvesteerd in diverse aanvullingen op de bestaande faciliteiten. Daarnaast is het totaal te verdelen prijzengeld opgehoogd.

Voor iedereen die gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten van het ECdP, of het complex aandoet voor een concours, zijn er nieuwe longeercirkels ter beschikking. Twee onoverdekte longeercirkels zijn klaar voor gebruik en een derde overkapte cirkel is in aanbouw. Ook is er een nieuwe Liverpool in een van de vier buitenpistes opgenomen ter aanvulling op de bestaande hindernissen. Dit alles om de complete ervaring voor ruiter en paard te optimaliseren.

Na een succesvol verlopen eerste indoor CSI heeft de prijzenpot een boost gekregen. Nipt geen 70.000,- euro valt er totaal te verdelen, waarvan bijna 25 duizend euro gereserveerd staat voor de Grote Prijs die op zondagmiddag rond  15.15 uur verreden zal worden. Ruiters uit alle hoeken van de wereld hebben zich inmiddels ingeschreven voor het CSI dat van 23 tot en met 26 juni plaatsvindt, waaronder diverse Olympiërs, nationale medaillehouders en kampioenen.

Langs de buitenpistes wordt een vrij toegankelijk terras opgezet waar het restaurantteam van het ECdP de catering zal verzorgen. Daarnaast is er op het buitenterrein een sfeervol promodorp met diverse standhouders. Na afloop van de springrubrieken op zaterdag staat een gezellige feestavond op het programma. De toegang en parkeren is alle dagen gratis.

Voor meer informatie en het programma kijkt u op: www.peelbergen.eu
Bekijk de trailer op: https://youtu.be/yl3QWcA-ilI

Bron: Equestrian Centre de Peelbergen