Wij nodigen u van harte uit voor onze MeetUp *Special Edition* tijdens Jumping Indoor Maastricht!

Zaterdagmiddag 11 november nemen onze boeiende sprekers u mee in de actuele hippische ontwikkelingen die spelen in onze regio: van topsport tot breedtesport en van onderwijs tot business.

Het wordt een speciale editie omdat we ook de jaarlijkse drie Limburgse Paardensport Prijzen gaan uitreiken. Een award voor het sporttalent van het jaar, voor de topsporter van het jaar, en de oeuvreprijs wordt uitgereikt aan iemand die in zijn/haar leven een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de paardensport in Limburg.

Het belooft een hele mooie middag te worden met aansprekende gasten in de bijzondere JIM-sfeer!

Dit jaar is onze locatie het auditorium cq. de theaterzaal van het MECC in plaats van de persconferentieruimte van JIM. Passend bij onze *Special Edition*!

Graag ontvangen wij u vanaf 15.30u, om vervolgens vanaf 16.00u te kunnen starten. Aansluitend rond 17.30u nodigen wij u uit voor het spectaculaire avondprogramma van JIM om te genieten van schitterende paardensport en de Limburgse gezelligheid. Al onze gasten ontvangen daarvoor een ticket.

De entree voor onze MeetUp gecombineerd met een bezoek aan het avondprogramma is gratis en de plekken zijn beperkt. Meld je dus snel aan via [email protected]! Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Wij verheugen ons u te ontmoeten!

Leave a Reply