Van 10 t/m 12 november staat het MECC Maastricht helemaal in het teken van de paardensport tijdens Jumping Indoor Maastricht (JIM). Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid. Op vrijdag 10 november kan jouw basisschool hier deel van uitmaken. Tijdens het #JIMMY’S Scholenprogramma dat speciaal voor kinderen van de basisscholen in Limburg wordt georganiseerd! Jullie zijn van harte uitgenodigd, deelname is gratis!

 

Tijdens een programma van ongeveer 2,5 uur kunnen de kinderen kennismaken met de paardensport. Er is van alles te doen, bijvoorbeeld:

  • Rondleiding met een kijkje achter de schermen
  • Speciaal show- en demonstratieprogramma
  • Kick-off Limburgse paardensport basisscholenkampioenschappen 2018
  • Meet & Greet met een topsporter
  • Spellen- en knutselhoek #JIMMY’S

U kunt uw klas(sen) t/m vrijdag 27 oktober rechtstreeks aanmelden bij coördinator Suzanne Bouten via [email protected] en met haar afstemmen betreft het parkeren. Bij vragen kunt u haar bereiken via +31(0)6-53258777. Het programma wordt in overleg afgestemd op de tijden die het beste in jullie planning passen. Uiteraard is het geen probleem hierin ook tijd voor het nuttigen van een zelf meegenomen lunch op te nemen. U dient wel zelf voor voldoende begeleiding te zorgen daar deze ter plekke niet beschikbaar is. Alle kinderen krijgen een goodiebag mee naar huis en naast het volgen van het programma kunnen de wedstrijden vanaf de tribune worden bekeken.

Voor een aantal klassen kan kosteloos busvervoer worden verzorgd. Wees er snel bij als je hier gebruik van wilt maken, vol is vol!

Kijk voor meer informatie over Jumping Indoor Maastricht op www.jumpingindoormaastricht.com. Bijgaande kleurplaat kan worden ingeleverd bij het #JIMMY’S Stokpaardjesspel. Hiermee kunnen kinderen kans maken op super leuke prijzen!

Wij hopen op een groot aantal positieve reacties en gaan er voor de kinderen een geweldige dag van maken!

Het #JIMMY’S Scholenprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door:
Provincie Limburg – Jumping Indoor Maastricht – KNHS – Citaverde College – Rosline Fanclub