Met groot genoegen nodigen wij u van harte uit voor de 4e editie van het Limburgs Paardensport Gala! Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt het MECC in Maastricht weer omgetoverd tot een bijzondere ambiance. De hoofdpiste van JIM vormt het decor voor een sfeervolle en exclusieve avond uit.

Een unieke avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner. Het belooft een prachtige avond te worden.

Er zal ook volop aandacht zijn voor de prestaties van Limburgse toppers. Met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen 2022: een award voor talent van het jaar, de topsporter van het jaar en de oeuvre award. Het programma wordt gepresenteerd door Sander Kleikers.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerk mogelijkheden. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

Geniet donderdagavond 3 november vanaf 18.00u samen met andere gasten uit de paardensport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement.

U kunt met uw eventuele gasten een tafel reserveren voor 8 personen voor € 2.000,- (excl. btw). Partners van de Stichting Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-.

Een of enkele stoelen reserveren? Dat kan ook! Kosten: € 250,- per stoel (excl. btw).

Uiteraard denken wij indien gewenst graag mee over uw gastenlijst en leggen wij contacten.

Bent u ook van de partij?

Limburg Paardensport, Provincie Limburg en JIM kijken zeer uit naar het gala en hopen u op deze mooie avond van de Limburgse Paardensport te mogen verwelkomen!

U kunt uw tafel reserveren of contact opnemen voor vragen met Cissy Schuring, manager Limburg Paardensport via[email protected] of 06-31044930.