Zaterdag 9 november eind van de middag organiseert Limburg Paardensport een MeetUp tijdens Jumping Indoor Maastricht in het MECC in Maastricht.

Presentator Sander Kleikers zal ons door het programma leiden waarbij aan de orde zullen komen:

– Actuele ontwikkelingen in de regio: waar staan we en waar gaan we naartoe?

– De ontwikkelingen in de springsport: in gesprek met één van ’s werelds beste parcoursbouwers ter wereld Louis Konickx;

– Kick-off Hippische Adviesgroep: partners Limburg Paardensport bundelen krachten om ontwikkelingen in de regio te versnellen;

– Aan het woord: Limburgse ruiters die op JIM starten;

– Limburg2020: het WK 4-spannen van 2 t/m 6 september in De Peelbergen, wat kunnen we verwachten? In gesprek met event-director Joris Kemperman en spreekbuis Jan Janssen.

De MeetUp is van 17.00u tot 18.00u. Het belooft een flitsend programma te worden en u bent vanaf 16.30u van harte welkom!

De toegang is gratis en voor degenen die zich van tevoren aanmelden worden gratis kaarten ter beschikking gesteld voor het avondprogramma van Jumping Indoor Maastricht dat om 19.00u begint.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld je dus snel aan via [email protected]. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.