Heeft u ook geen tijd om naar zinvolle bijeenkomsten te gaan? En wilt u een tool om wel tijd te krijgen? Dan is deelname aan onze ondernemersdag perfect voor u!

De praktijk leert dat het gewenst is om de praktijkkennis, competenties en vaardigheden bij hippisch medewerkers en ondernemers én de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven te vergroten. Dit is voor ons aanleiding om samen aan de slag te gaan!

Met de ondernemersdag willen wij samen met belanghebbenden een eerste stap richting verbetering zetten.

Tijdens de ondernemersdag wordt u door een interactief programma geleid waarin u onder andere een cursus timemanagement cadeau krijgt.

We gaan samen van gedachten wisselen over welke kennis ontbreekt voor succesvoller ondernemen en meer inkomsten.

De ondernemersdag wordt georganiseerd op maandag 18 mei van 17.00u tot 21.30u bij Hengstenhouderij De IJzeren Man Weert. IJzerenmanweg 4. Inclusief lichte maaltijd, ontvangst vanaf 16.30u.

NB: het aantal dagen is in tegenstelling tot eerder bericht, in verband met het aantal aanmeldingen verspreid over de oorspronkelijk vier geplande bijeenkomsten, teruggebracht naar één dag.

Hippisch ondernemers worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de ondernemersdag. De deelname is gratis, gelieve hier aan te melden.

Heeft u nog vragen over de ondernemersdag? Neem dan contact op met Cissy Schuring, Manager Limburg Paardensport via 06 – 31 04 49 30 of [email protected].

De ondernemersdag wordt georganiseerd door Limburg Paardensport in samenwerking met HAS Hogeschool en Citaverde College en mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg. De ondernemersdag draagt bij aan beeldvorming over de behoefte aan kennis in de sector en de kansen voor betere aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven.