Na de succesvolle editie in 2014 organiseert Limburg Paardensport op zaterdag 31 oktober haar tweede symposium tijdens Jumping Indoor Maastricht in het MECC in Maastricht.

Centraal staat de hippische dynamiek in Limburg met dit jaar als bijzonder thema innovatie. Presentator Sander Kleikers (bekend van L1) zal ons door het programma met de volgende onderdelen leiden:

Hippische dynamiek Limburg: Jan Janssen (voorzitter Limburg Paardensport)

Forum drie gouden bondscoaches Rob Ehrens, Wim Ernes en Harry de Ruyter: Over hun topprestaties en hoe zij de toekomst van de paardensport zien. Wat is nodig om topprestaties te kunnen blijven leveren en waar zou vanuit Limburg op moeten worden ingezet?

Jong Limburgs talent: Een aantal jonge talenten zoals Daniëlle Houtvast en Laura Hoogeveen die internationaal aan de weg timmeren komen aan het woord over hun ambities maar ook over wat ervoor nodig is om aan de top te komen en te blijven.

Innovatieve producten en diensten: Aan de hand van korte pitches krijgen we een inkijkje in de nieuwe vermeerderingstechniek die is ontwikkeld door Animal Embryo Centre Diergaerderhof in Maria-Hoop, de paardensportdrank Equana uit Weert en Samen in balans, een concept van RSC Seurenheide uit Well met als doel fittere manegeruiters.

Jeroen Dubbeldam: Dagvoorzitter Sander Kleikers gaat samen met Jeroen Dubbeldam en de aanwezigen in gesprek over zijn unieke sportcarrière met ongekende hoogtepunten.

Het symposium is van 10.30u – 12.00u. U bent vanaf 10.00u van harte welkom.

De toegang tot dit symposium is gratis en er worden voor degenen die het symposium bezoeken gratis kaarten ter beschikking gesteld voor het middagprogramma van Jumping Indoor Maastricht.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld je dus snel aan via [email protected]. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.