Zaterdagochtend 11 november organiseert Limburg Paardensport de 4e editie van haar jaarlijks symposium tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit jaar staat het symposium in het teken van de “Limburgse paardensport in de Euregio”. Het programma wordt gepresenteerd door Sander Kleikers en aan de orde zullen komen:

Presentatie resultaten onderzoek naar het economisch belang van de Limburgse paardensector: hoe staat Limburg ervoor en waar liggen kansen voor de toekomst?

Discussiepanel over het perspectief van de Limburgse paardensector: vertegenwoordigers uit de sector en politiek geven hun visie

Ruiters in Nederlands/Belgisch Limburg: in gesprek met onder andere Robbert Ehrens

Buitenlandse ruiters in Limburg: in gesprek met topruiters die zich in Limburg hebben gevestigd

Ontwikkelingen in de topsport: een interview met Michel Hendrix en Aniek Poels over hun prestaties en ambities

Het symposium is van 10.30u – 12.00u en zoals inmiddels gebruikelijk belooft het weer een interessante en interactieve ochtend te worden. U bent vanaf 10.00u van harte welkom!

De toegang tot het symposium is gratis en er worden voor degenen die het symposium bezoeken gratis kaarten ter beschikking gesteld voor het middagprogramma van Jumping Indoor Maastricht.

Aanmelden kan via [email protected]. Wees er snel bij, want VOL=VOL. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.