Tijdens de 25e editie van Jumping Indoor Maastricht wordt van 14 t/m 16 november aanstaande weer een mooi programma gepresenteerd in het MECC. Vele bekende topruiters en –amazones staan garant voor topsport in zowel dressuur- als springrubrieken.

VRIJDAG 14 NOVEMBER

Middag: 13.30 uur – 18:00 uur

De eerste springrubrieken met Limburgse en internationale ruiters kunt u volgen onder het genot van een drankje en een hapje. Etagères met zowel zoete lekkernijen als hartige internationale snacks aangevuld met drankjes.

Avond: 18:30 uur – 23.00 uur
Op de openingsavond ontvangen wij uw gasten bij aankomst met een feestelijk glaasje bubbels. Vervolgens zal er tijdens de springrubrieken een 3-gangen diner met aangepaste wijnen worden geserveerd. Na de pauze is er de spannende internationale springrubriek, de VDL Groep Pijs met barrage, met deelname van onder andere wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Na afloop ontvangen wij u & uw gasten exclusief in ons Eetcafé Hipique om nog even na te genieten van de spannende eerste avond. In het promodorp is er muziek door DJ Play Mobiel, de eerste DJ die naar je toekomt in een strak wit pak. Van lounge tot disco tot dance muziek.

 

ZATERDAG 15 NOVEMBER

Middag: 12.30 uur – 18.00 uur
Een dressuurmiddag met als hoogtepunt de Kür op muziek met onder andere Adelinde Cornelissen. Vooraf presenteren we een uitgebreide Limburgse lunch, verzorgt vanaf buffetten in de SkyLounge aan de piste (bovenste Ring), waardoor u niet alleen geniet van paarden, culinair & ambiance, maar tevens voortreffelijk kunt netwerken. Sportief wordt de middag afgesloten met een internationale springrubriek.

Avond: 18.30 uur – 23.00 uur
Internationale springrubrieken met een jachtparcours de Hair Science Institute Prijs en aansluitend de Audi Prijs met barrage. Tijdens de rubrieken wordt er wederom een mooi 3- gangen diner geserveerd op de loges en in de Sky Lounge, waarbij een feestelijk glaasje bubbels niet zal ontbreken. Na afloop ontvangen wij graag ook deze avond u & uw gasten exclusief in ons Eetcafé Hipique.

Verder is er in het promodorp de bekende DJ TUUR die door heel Nederland draait en bekend staat om zijn positieve muziek met veel LIVE-invloeden.

 

ZONDAG 16 NOVEMBER

Ochtend: 09:30 uur – 12.00 uur Jimmy Kids ochtend met een kinderprogramma met veel pony’s en natuurlijk Sinterklaas met zijn stuntpieten. U wordt ontvangen met koffie, vlaai en Sinterklaas versnaperingen voor de kids.

Middag: 12.30 uur – 17.30 uur Deze laatste middag start met een uitgebreide brunch vanuit de Sky Lounge met aansluitend de MECC Prijs en vervolgens de Longines Trophy, met deelname van internationale en nationale topruiters waaronder de kersverse wereldkampioenen. De middag presenteren wij onder andere Sushi en diverse warme hapjes. Ook gedurende deze middag gaan onze medewerkers rond met drankjes of kunt u om even de benen te strekken een drankje verkrijgen bij de bar.

Na afloop ontvangen wij u graag voor een afsluitend drankje in ons Eetcafé Hipique.

 

Lounge per dagdeel per persoon (exclusief btw en inclusief catering, per 2 lounge kaarten 1 parkeerkaart)

Vrijdagmiddag € 75,00 / Vrijdag avond € 185,00 Zaterdagmiddag € 125,00 / Zaterdag avond € 185,00 Zondag ochtend € 75,00 / zondag middag € 150,00

Bestel uw kaarten via [email protected] of via deze link www.jumpingindoormaastricht.com/business.

Voor het uitgebreide programma kijk op www.jumpingindoormaastricht.com.