Energieverbruik is een van de grootste kostenposten voor sportaanbieders. Zo’n 25% van de kosten bestaat uit energielasten. Door de accommodatie verantwoord te verduurzamen kunnen deze kosten eenvoudig worden verminderd. Wist je dat je door collectief (energie) in te kopen en door het vervangen van binnenverlichting al gauw 35% op energiekosten kunt besparen?

Wil jij jouw sportaccommodatie ook verduurzamen en daarmee kosten besparen? Maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Verenigingen kunnen nu gebruik maken van het gratis begeleidings- en ondersteuningstraject ‘Verantwoord Verduurzamen’ van Huis voor de Sport Limburg. Ondernemers krijgen 50% korting op dit traject.

Meld je hiervoor uiterlijk 1 juli a.s. aan. Kijk hier voor meer informatie. Het begeleidingstraject kan ook na 1 juli plaatsvinden.

De accommodaties kunnen – met inachtneming van de huidige coronamaatregelen –  worden geïnspecteerd. De bespreking van de rapportage en het plan van aanpak kunnen digitaal plaatsvinden.