Vindt jij ook dat de paardensector professioneler kan? En heb je ideeën over het verbeteren van de aansluiting tussen praktijk en onderwijs?

Dan zijn wij bij jou aan het goede adres!

Om het kennisniveau van ondernemers en medewerkers in de paardensector te kunnen verbeteren werken wij graag met jou samen! Op basis daarvan kunnen bijscholingen worden gecreëerd die nog beter aansluiten bij de behoefte.

Help jij mee het kennisniveau in de paardensector naar een hoger plan te tillen? Vul dan via onderstaande link de vragenlijst in die voor jou van toepassing is en attendeer jouw collega’s hierop. Door de vragenlijst in te vullen maak je kans op mooie prijzen en help je ons een goed beeld van de kennisbehoefte te krijgen!

Vragenlijst voor hippisch ondernemers: WWW.THESISTOOLS.COM/HIPPISCH_OPLEIDINGSPLAN_ONDERNEMERS

Vragenlijst voor medewerkers paardenbedrijven: WWW.THESISTOOLS.COM/HIPPISCH_OPLEIDINGSPLAN_MEDEWERKERS

Heb je nog vragen ? Neem dan contact op met Cissy Schuring, Manager Limburg Paardensport via 06 – 31 04 49 30 of [email protected].

NB: kom ook naar de proefles Masterclass voor hippisch ondernemers op 23 juni in Venlo. Kijk hier voor meer informatie.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door HAS Hogeschool in samenwerking met Limburg Paardensport, Citaverde College en mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg. Doel is om de kennisbehoefte verder in beeld te brengen en de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven te verbeteren.