Naar aanleiding van het ondersteuningstraject voor de paardensportsector in Weert en omgeving wordt maandagavond 3 november bij Rijo Stables in Weert van 18.30u tot 21.30u een workshop Sportief besturen georganiseerd.

Deze workshop wordt aangeboden vanuit een samenwerkingsverband tussen Stichting Limburg Paardensport, de KNHS en Stichting Paardenstad Weert i.o.

De workshop voor verenigingsbestuurders biedt nieuwe inzichten en werkwijzes om zaken slimmer aan te pakken en veel voorkomende problemen binnen verenigingen structureel op te lossen door vooral te leren van elkaars ervaring. Dit aan de hand van actuele vraagstukken.

De workshop wordt georganiseerd vanuit het project “Veilig Sportklimaat” van NOC*NSF. De module is speciaal ontwikkeld om verenigingsbestuurders te helpen hun werk te professionaliseren en een integraal en consistent sportief beleid te voeren. Maar liefst 28 andere sportbonden bieden deze module ook aan.

Per vereniging kunnen twee bestuursleden voor deze sessie worden aangemeld. Om deze sessie door te laten gaan zijn tenminste 10 aanmeldingen nodig. U kunt zich hier voor 3 november aanmelden.

De verenigingen uit Weert en omgeving hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u afkomstig van elders uit Limburg en ook geïnteresseerd in deze workshop? Meld u dan via [email protected].