Mooi om te zien hoe de sector massaal handelt naar de landelijke richtlijnen en adviezen. Ondanks de uitdagingen die dit voor velen met zich meebrengt. Binnen de ruimte die er is wordt de nodige creativiteit getoond om trainen en bewegen mogelijk te maken voor mens en dier. Zo blijven wij en onze paarden gezond en komen we straks allemaal sterker terug.

Op de achtergrond schakelen wij met de relevante regionale en landelijke partijen om met elkaar waar nodig en gewenst, de benodigde actie in onze regio op te pakken. Ondertussen werken wij samen met onze partners door aan onze ambities. Wij zijn zoals altijd optimistisch en deze periode biedt ons allen de kans sterker terug te komen.

Wij spreken regelmatig met verschillende paardensporters, ondernemers, organisatoren en verenigingsbestuurders uit Limburg in onze nieuwe rubriek “Limburgse Paarden Kracht”. Daar hebben we er veel van! Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten.

Heb je specifieke vragen waarvoor je niet weet bij wie je daarvoor het beste terechtkunt? Schroom dan niet contact met ons op te nemen!

#netwerk #verbinden #aanjagen #houvol #samensterk